Astanga Rád igazítva

jógázz önállóan, bármikor, sérülés veszélye nélkül

Lenne időd jógázni, de...

mire kiválasztod a megfelelő videót, elmegy a kedved az egésztől

Mihez is lenne kedvem - nyújtás vagy erősítés? A csípőmre vagy inkább a vállamra dolgozzak ma? Mennyi időm van indulásig - milyen hosszú videót keressek?

nem tudod hosszabb távon hogyan építsd fel a gyakorlásod, hogy elérd a célod

Jógázol, de úgy érzed nem leszel sem erősebb, sem hajlékonyabb. Esetleg már sérülést is szereztél a túlzott megerőltetés következményeképpen. Nem érzed magad se energikusabbnak, se békésebbnek a gyakorlás után.

nem akarod magad nethez, telefonhoz, géphez kötni

Akadozik a net, zavaró reklámok ugranak fel, a telefonodra érkező értesítések elvonják a figyelmed. A családodat nem akarod zavarni a jógavideó hangjával. Ha a videóra figyelsz, nem tudsz még magadra is koncentrálni.

hőspóz virabadrászana
nap
óra
perc
másodperc

A , hogy valóban használható tudást és nem csak az e-mail fiókodban elfekvő videókat kapsz:

élő jógaórák

Minden héten szombaton
9:00 - 11:00 között online, élőben jógaóra + kérdez-felelek, amely visszanézhető lesz!

külön elmélet videó és jegyzet

Az elméleti részt mindenki a saját időbeosztásának megfelelően dolgozhatja fel hétről-hétre.

mini feladatok + jóganapló

Az aktuális elméletre és gyakorlatokra alapozva heti 2 "házi feladat" segíti a tanultak gyakorlatba ültetését.

támogató közösség

Egy zárt facebook csoportban megoszthatod tapasztalataidat, feltehetd kérdéseidet, amelyre 24 órán belül reagálni fogok!

"A legjobban az tetszik, ahogy mindenkinek személyre szólóan megmutatod, hogyan csináljon egy-egy pózt, és min dolgozzon. Nekem ilyenkor nagyon sokat segítesz, mivel elég kötött mindenem, többek között ezért nem akartam sokáig jógázni, de most már semmi pénzért nem hagynám abba 😉 "
D. Szandra
jogi aszisztens
"A tanfolyam és a jógaóráid meghozták számomra azt a nyugalmat és sikerélményt, amire szükségem volt. Fiatalnak érzem magam, mennek azok a mozdulatok is, amit eddig kerültem, nehogy beálljon a derekam. A teljes tüdős jógalégzés és a lélegzetvisszatartásos bandha gyakorlás az asztmám tüneteit is enyhítette."
G. Attila
cégvezető
"Nekem az egyik legjobb tanfolyam volt, amin eddig voltam! Annyira össze tudtad hozni a fontos dolgokat, ami a lényeg és amire figyelni kell, hogy én nagyon jól tudok itthon gyakorolni. Eddig is rendszeresen jógáztam itthon, de nem volt pontos utasításom, segítségem, hogyan is kell, és azt sem tudtam milyen irányba menjek, melyik jóga tetszik. Én most úgy érzem ezt megtaláltam, nagyon élvezem!
S. Vera
édesanya

Mit tartalmaz és mennyibe kerül?

+ Ajándék

A február 13-án, szombaton induló 6 hetes program

helyett

Tananyag

támogatás nélkül
25.990 Ft önálló feldolgozás
 • összesen 180 perc elméleti jógavideó
 • 30 videóból álló ászanasuli
 • írásos jegyzet az elméletről
 • írásos jegyzet az ászanákról

Február 6. éjfélig

koránkelő kedvezmény
29.990 Ft
teljes csomag
 • 2 órás élő jógaórák
 • heti 2 gyakorlati "házi feladat"
 • összesen 180 perc elméleti jógavideó
 • 30 videóból álló ászanasuli
 • írásos jegyzet az elméletről
 • írásos jegyzet az ászanákról
 • jóganapló
 • támogató, inspiráló közösség
 • közvetlen, személyes kacsolattartás
legjobb ajánlat

Február 6. után

nem késő jól dönteni
35.990 Ft teljes csomag
 • 2 órás élő jógaórák
 • heti 2 gyakorlati "házi feladat"
 • összesen 180 perc elméleti jógavideó
 • 30 videóból álló ászanasuli
 • írásos jegyzet az elméletről
 • írásos jegyzet az ászanákról
 • jóganapló
 • támogató, inspiráló közösség
 • közvetlen, személyes kacsolattartás
profil_optimized

Astanga Jószelics Vikivel

 • az astanga jógát megközelítőleg 10 éve gyakorolom, indiai mesterektől (Vinay Kumar, Vijay Kumar) tanultam Indiában, Mysore városában, Magyarországon Szalai Istvántól. Tudásomat folyamatosan bővítem, további oktatóim: Kino MacGragor, Mark Robberds
 • 10 éves oktatói tapasztalatommal megtanítom az egyes testhelyzetek (ászanák) eszenciáját, irányát, mire figyelj, hogy gyakorlásuk számodra biztonságos legyen, és mégis fejlődni tudj
 • segítelek rávezetni hogyan használd a saját légzésedet, hogy a legnagyobb mértékben segítsen Téged
 • a testérzetek tudatosításával segítek egyre jobban megismerni a határaidat, a félelmeidet, végső soron önmagadat
 • segítelek a gondolataid a jelen pillanatba való terelésével, hogy az énidőd átéld és valóban értékes legyen számodra

Neked való, ha:

 • eddig úgy gondoltad, hogy a jóga Neked túl unalmas
 • még nem jógáztál, de szereted a saját testsúlyos edzéseket
 • hobby szinten sportolsz és szeretnél a hatékony nyújtásra is figyelmet szentelni
 • önállóan, szabadon (könyv, videó nélkül) szeretnél jógázni, amikor csak kedved van hozzá
 • bármilyen csoportos jógaórán magabiztosan szeretnél lenni, tudva, hogy adottságaidnak megfelelően hogyan módosítsd a bemutatott gyakorlatokat

Gyakran ismételt kérdések

A “Jelentkezek” fülön felugró ablakban add meg az adataidat és válasz email-ben fogom küldeni a számlaszámot, amelyre az átutalást teljesítened kell a jelentkezéstől számított 2 munkanapon belül. Az összeg befizetésével biztosíthatod a helyed.

A  tanfolyamra az első 10 fő jelentkezését tudom csak elfogadni. Amennyiben részletfizetést szeretnél, kérlek jelezd nekem, erre is van lehetőség!

Ha a postafiókodban nem találod a levelemet, akkor kérlek lépj velem kapcsolatba –  írj az info@jogagyor.hu címre!

A tanfolyamra való jelentkezés során a megjegyzés fülben kérlek tüntesd fel esetleges egészségügyi problémádat, hogy már az első alkalommal is figyelembe tudjam venni!

Az első alkalom 2021. február  13-án, szombaton 9:00 órától lesz, zoom alkalmazáson keresztül, melynek linkjét a foglalkozást megelőző napon fogom Neked email-ben elküldeni. Minden élő alkalom visszanézhető lesz számodra, így akkor sem maradsz le, ha esetleg élőben nem tudsz minden alkalommal részt venni.

Az elméletről szóló videókat minden héten vasárnap fogom elérhetővé tenni, amelyeket saját időbeosztásod szerint dolgozhatsz fel. Az ászanasuli videót is abban az ütemben fogod megkapni, ahogyan haladunk a tananyaggal.

Minden héten hétfőn és szerdai napokon fogom ismertetni a “házi feladatot”, amelynek elvégzésével gyorsabban a gyakorlatba épülhetnek a tanultak. A házi feladat elvégzését a saját jóganaplódban és egy közös táblázatban jelölheted, illetve a közös Fb csoportban is megosztjuk a tapasztalatokat, ezzel is ösztönözve egymást.  

Igen! Nem kell hajlékonynak vagy erősnek / sportosnak lenned, amikor elkezded a tanfolyamot. Lépésről- lépésre fogunk haladni. A tanfolyam jelenkezőinek a száma éppen azért is limitált, hogy mindenki személyre szóló instukciókat kaphasson – nem csak az egyes gyakorlatok kivitelezésére, de gyakorlás felépítésének intenzitásával kapcsolatosan is.

Nem! Ezen a kezdő tanfolyamon a sorozatban navászanáig, csónakpózig fogunk eljutni, illetve a levezető gyakorlatok mindenki számára biztonságosan végezhető módosításait sajátíthatod el. 

Nem lesz például követelmény a lótuszülés, a teljes jógahíd vagy a fejenállás. Azonban, ha úgy látom, hogy sérülés nélkül kivitelezhetőek számodra, segíteni fogok a végrehajtásban, illetve mobilizációs gyakorlatokkal fogjuk segíteni a test alkalmazkodását.

Az egyik gyakorlat felkészíti a testet a következőre, mindig ugyanabban a sorrendben. Így a gyakorlásod tükröt fog mutatni Neked a tested, elméd változásairól. Hiába ugyanazok a gyakorlatok, a gyakorlás mégis mindig más lesz, attól függően, hogy mennyire tudsz odafigyelni, mennyire vagy stresszes, zaklatott, nyugodt. 

Ahogy pedig állóképességed nő, és egyre jobban megismered a sorozatot, mindig újabb és újabb szinteket fedezhetsz fel, megérezve a sorozat energetikailag is gyógyító erejét, a bandhák (izomzárak) stabilizáló hatását, a légzés gondolatora gyakorolt tisztító fuvallatát.

 

Én lassan 10 éve gyakorolom az astanga rendszerét és még nem sikerült megunni. 🙂

Az astanga vinyásza jóga rendszere 6 sorozatból áll, mi ezen a tanfolyamon az első sorozat nagy részét fogjuk elsajátítani. (A teljes első sorozat általánosságban 2 év rendszeres gyakorlással sajátítható el.) 

Az astanga első sorozatának testhelyzeti is bőven tartogatnak kihívást egy többnyire ülőmunkát végző vagy a fizikai munka miatt kötött izomzatú felnőtt számára. Rendszeres gyakorlással rengeteg sikerélmény érhető el – és a kezdetben esélytelennek tűnő gyakorlatok lehetségessé, majd idővel könnyűvé válnak és jöhet a következő szint, ahol ugyanezek a lépcsők várnak ránk. 

Amennyiben pedig úgy érzed, hogy az astanga mégsem neked való, akkor az itt tanult elemeket remekül tudod majd kamatoztatni bármilyen jógaórán, legyen az hatha, flow vagy vinyásza krama. Sőt képes leszel saját sorozatokat összeállítani magadnak!

Semmi 😉

Annyiszor és olyan hosszú ideig legyél a jógamatracodon, amíg Neked a legjobb!

Szeretném átadni azt a szemléletet, hogy azért mozogj (jógázz), mert szereted magad és ne azért mert nem szereted. A jóga ne annak legyen az eszköze, hogy “egy jobb testet kapj” ugyanis az a sérülések “melegágya”.

Dehogy! 😉 Csak egy lehetőség, hogy a tanultak minél hamarabb beépüljenek, készséggé váljanak, támogatva a mielőbbi önálló gyakorlás kialakulását.

Maradt még kérdésed? Jelentkezel? Töltsd ki az űrlapot!